Groeien met ondernemers
in uw expertisegebied.

Heeft u een boekhoud- of accountantskantoor en heeft u
de ambitie om verder te groeien? Daar kunnen wij u bij helpen.

Groeien met ondernemers
in uw expertisegebied.

Heeft u een boekhoud- of accountantskantoor en heeft u de ambitie om verder te groeien? Daar kunnen wij u bij helpen.

Wat kan WRKD voor u betekenen?

Nieuwe opdrachten binnenhalen was nog nooit zo eenvoudig! Dagelijks ontvangen wij tientallen nieuwe aanvragen van ondernemers die op zoek zijn naar een financieel expert. Werk samen met hét platform voor boekhouders, accountants en administratiekantoren en ervaar de voordelen. We ontvangen aanvragen uit het hele land, ook bij u in de buurt. Wij zijn er om uw klantenbestand uit te breiden op een eenvoudige en snelle manier.

Relevante klanten

Dankzij ons nauwkeurig validatieproces krijgt u alleen gerichte en serieuze aanvragen van klanten.

Verhoogd bereik

Via onze marketingactiviteiten vergroten we onze online zichtbaarheid bij klanten.

Tijd besparen

Wij nemen de zoektocht naar nieuwe klanten uit handen. Zo bespaart u een hoop tijd.

Partner worden

Heeft u een boekhoud- of accountantskantoor en heeft u de ambitie om verder te groeien? Daar kunnen wij u zeker bij helpen. WRKD ontvangt dagelijks zeer gevarieerde aanvragen verspreid door heel België, Nederland en Duitsland. Graag leggen wij u in een vrijblijvend telefoongesprek onze werkwijze uit. Ook kunnen we een korte rondleiding geven door ons partnerportaal zodat u een beter beeld krijgt van onze service en de aanvragen die wij binnenkrijgen.

WRKD Team

Partner aan het woord

“Door WRKD hebben wij met ons kantoor een mooie ontwikkeling gemaakt met goede nieuwe klanten / ondernemers. De opdrachten die zij aandragen hebben een grote diversiteit waardoor wij zelf een selectie kunnen maken.”

Partner aan het woord: “Door WRKD hebben wij met ons kantoor een mooie ontwikkeling gemaakt met goede nieuwe klanten / ondernemers. De opdrachten die zij aandragen hebben een grote diversiteit waardoor wij zelf een selectie kunnen maken.”

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Wilt u graag met ons kennismaken en wilt u meer te weten komen over onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag, 9:00 - 17:00.